De laatste keer dat ik bij Sylvia kwam, was voordat ik naar de (zeer bijzondere) trouwerij van mijn zoon in Indonesië ging, een bijzondere en enerverende periode. Daarna heb ik niet meer met haar afgesproken, maar wel vaak, met plezier, aan haar terug gedacht.

Ik ben nog steeds blij met je, met dat ik bij je geweest ben, met jou, met je aandacht, je humor en je relativering op z’n plek. Je hebt me goed gedaan, me weer bij mijn kracht gebracht, me weer doen realiseren dat ik zoveel ruimte heb als ik zelf wil innemen. Het was de juiste begeleiding voor mij in die periode. Je deed me, door de ruimte die jij me gaf, weer even voor hoe het ook al weer (op dat moment diep down) zat met mijn eigen ‘ruimte’. Inmiddels zijn we weer anderhalf jaar (en een kleinkind J) verder, gaat het mij goed en dank ik je, nog steeds, van harte!!